Δημιουργία ιστοσελίδων: Ιστοσελίδα Κάρτα, Εταιρική Ιστοσελίδα, Portal, Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης SEO.

Κατασκευή ιστοσελίδων. Προώθηση σε μηχανές αναζήτησης SEO.


Ιστοσελίδα Κάρτα / Business Card – Site

Το site αυτό είναι μια μικρή παρουσίαση, η οποία συνήθως αποτελείται από μερικές σελίδες (συνήθως 5-10), το οποίο περιέχει βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας, κάποιο προϊόν ή της υπηρεσίες, περιέχει επίσης πληροφορίες επικοινωνίας και φόρμα επικοινωνίας. Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Card Site ουσιαστικά αποτελεί την προσωπική σας επαγγελματική κάρτα στο διαδίκτυο.

Εταιρική Ιστοσελίδα / Corporate Site

Το Corporate Site είναι ένα πλήρως λειτουργικό site, που μπορεί να αποτελείται από δεκάδες ή και εκατοντάδες σελίδες, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τη δυνατότητα ένθεσης των τμημάτων ή τον αριθμό των σελίδων στα τμήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα, στην οποία θα περιγράφονται όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας σας και θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον χρήστη. Είναι η τέλεια λύση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως η κύρια εταιρική ιστοσελίδα. Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Corporate Site έχει την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά από τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Ιστοσελίδα Portal / Web Portal

Χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών σχετικά με συγκεκριμένα θέματα. Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Portal χρησιμοποιούνται από πρακτορεία ειδήσεων, που παρουσιάζουν άρθρα, αναλυτικά σχόλια, τις συστάσεις των επαγγελματιών και κάποιες άλλες ειδικευμένες πληροφορίες, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ιδιοκτήτης ενός πετυχημένου Portal θα μπορούσε να εξοικονομεί σημαντικά κεφάλαια από τη διαφήμιση στο site του ή να το χρησιμοποιήσει ως μια διαφημιστική πλατφόρμα για της δικές του, εταιρικές διαφήμισης.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα / Ιστοσελίδα E-SHOP

Σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ιστοσελίδας στο ίντερνετ ειδικευμένη στις ιδιαιτερότητες του κλάδου των ηλεκτρονικών καταστημάτων, που σας προσφέρει χρήσιμα εργαλεία για τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και το σύστημα online πωλήσεων, στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις αναλύσεις πωλήσεων. Η εφαρμογή του online καταστήματος περιλαμβάνει επίσης και ορισμένα χαρακτηριστικά της λύσης Corporate Site. Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Ηλεκτρονικό Κατάστημα σας επιτρέπει σύμφωνα με τις δυνατότητες της να συνδυάσει μια εταιρική ιστοσελίδα με πωλήσεις λιανικής ή χονδρικής μέσω online καταστήματος.

Ιστοσελίδα με Σύστημα Online Κρατήσεων

Σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ιστοσελίδας στο ίντερνετ ειδικευμένη στις ιδιαιτερότητες του κλάδου των Online Κρατήσεων, όπως για παράδειγμα Ξενοδοχειακών υπηρεσιών, Ενοικιάσεων αυτοκινήτων, Real Estate, Εστιατόριων, Ταξί. Το σύστημα σας προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στην παρουσίαση και στη διαφήμιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Online Κρατήσεων σας δίνει την δυνατότητα λεπτομερείς περιγραφής των υπηρεσιών ή προϊόντων σας.

Ιστοσελίδα Promo Site / Promo Web Site

Δημιουργία ιστοσελίδων τύπου Promo Site σας δίνει την δυνατότητα ενός διαφημιστικού site, αφιερωμένα σε ένα προϊόν (για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού τηλεφώνου), κάποιο γεγονός ή κάποια εταιρική προσφορά. Συχνά συνυπάρχει σε συνδυασμό με την κύρια εταιρική ιστοσελίδα.